بسم الله الرحمن الرحیم>ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی و اموزش تخصصی

ساخت دستگاه جوجه کشی و آموزش تخصصی در رابطه نگهداری و پرورش

بسم الله الرحمن الرحیم>ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی و اموزش تخصصی

ساخت دستگاه جوجه کشی و آموزش تخصصی در رابطه نگهداری و پرورش

مشخصات بلاگ
بسم الله الرحمن الرحیم>ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی و اموزش تخصصی

این وبلاگ آموزش روش استفاده و نکاتی در رابطه جوجه کشی پرورش پرندگان ساخت فروش و در دیگر زمینه های جوجه کشی فعالیت دارد.

امید است پرورشگاه کوچک و خوبی را راه اندازی کنید و کسب در آمد داشته باشید

+ فرج آقا امام زمان صلوات +



آخرین نظرات
نویسندگان

 

سه سال فعالیت با دستگاه های جوجه کشی ساخت خودم که در وبلاگ میبینید فعالیت میکنم

موضوع: تنظیم دستگاه های جوجه کشی خانگی 

 

من با سه سال فعالیت خود در یافتم که دستگاه های جوجه کشی خانگی تنظیمی بسار سخت و دشوار دارند برای تنظیم انان باید شبانه روز به دستگاه خود سر بزنیم:زیرا تنظیم دمایی انان به هم خورده و موجب اسیب نطفه در تخم می گردد 

خیلی ها دوست دارند دستگاه هایی با قابلیت تنظیم دما خودکار داشته باشند اما کسانی که خود دستگاه را درست میکنند 

تنظیم دما و رطوبت در این نوع دستگاه ها بسیار سخت است اما ما راه حل هایی را پیشنهاد میکنیم تا شما دستگاهی خانگی با راندمان بالا و خوبی داشته باشد

گام اول: شرایط دمایی محیطی که دستگاه در ان قرار دارد شما باید دستگاه خود را در محلی بگذارید که دمای متعادلی داشته باشد و از سرما و یا گرمای شدید دور باشد

گام دوم:دستگاه خود را تاحد ممکن عایق بندی کنید سوراخ های اضافی در بدنه دستگاه ایجاد نکنید و طوری سوراخ ها را تنظیم کنید که هوا به همه جای دستگاه برسد همچنین میتوانید در دستگاه خود از هوای فشرده تحت فشار فن استفاده کنید و از فویل استفاده کنید تا دما یکسان باشد

گام سوم: روزانه به دستگاه خود سه بار سر بزنید حداقل دوبار خیلی ها وقت زیادی برای انجام این کار ندارند میتوانید دیمر را علامت گذاری کنید 65 درصد بر روی تنظیم دمای دستگاه تاثیر میگذارد دیمر را که علامت گذاری کردید اگر دید دما پایین تر از حد معمول است  دیمر را میلی متری بالا ببرید این کار 1 الی 2 ساعت زمان میبرد من شخصا نتیجه بسیار خوبی گرفتم حتی میتوانید دیمر را در مرز 36 الی 38 نیم تنظیم کنید چرا زیرا در بعضی مواقع هوا گرم میشود و دستگاه دمای ان بالا میرود و اگر هوا سرد شود دما ثابت می شود یعنی همان 37 نیم اینگونه مرز سرما و گرما حفظ می شود 

 

گام چهارم:دوستان دستگاه را زیاد مملو از اب نکنید زیرا دما بر هم میخورد مقدار کمی از اب یک هفته زمان میبرد تا تبخیر شود برای ریختن اب لوله ای کف دستگاه نصب کنید و با قیف اب بریزید سر زدن به تخم ها و نطفه سنجی حداقل سه بار در طول زمان جوجه کشی موثر است

گام پنجم:میتوانید برای چرخش تخم ها از سیخ کباب استفاده کنید  و برای ریختن اب به کف دستگاه از لوله پلاستیکی استفاده کنید

دوستان اگر شما هم دستگاه ساخته اید و تنظیم خوبی ندارید عکسی از ان به ایمل من بفرستید تا مشکل شما حل شود

 

اگر سوالی دارید نظر بگذارید

<با تشکر> 

  • علیرضا گ

نظرات  (۵)

سلام ممنون از سایتتون ولی برای چراخاندن تخم ها چجوری از سیخ کباب استفاده کنیم یه فیلمی بگذارید ممنون میشم
پاسخ:
سلام دستگاه فعلا روشن نیست و از دستگاه های دیگه استفاده میکنیم به زودی ...
سلام ممنون از سایتتون ولی برای چراخاندن تخم ها چجوری از سیخ کباب استفاده کنیم یه فیلمی بگذارید ممنون میشم
سیخها چطور میتونن همه تخمها رو بچرخونن کش به سیخ هم وصل میشه آیا؟
پاسخ:
سیخ به شانه متصل میشه دوست عزیز و کش ها به لبه های شانه در عرض دستگاه برای تعادل شانه متصل میشه

حرکاری میکنم دما تضمیم نمیشود

 

 

پاسخ:
به بخش تنظیم دما مراجعه کنید 

سلام خوبین خسته نباشین  رطوبت بیرون و دستگاه چند درصد فرق داره و ۶۵ درصد در ستر خوب نیست روی دستگاه کاکس ۳۸ تایی ۶۵ درص زده ؟

پاسخ:
سلام 
مشکلی نداره رطوبت فقط در حدی نباشه که شیشه دستگاه عرق کنه ن کم نه زیاد 

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی